Blogg i Synska Guiderna

VEM ÄR DÅ JAG SOM HEALAR Ann i Facebook?

Vad är egentligen en Guide för någon ELLER Något?

Eller som jag skriver Andlig förespråkare, Vägledare,,eller i GUD för Något eller Någon?

För DU är väl Ingen Präst eller varit i GUD förut, Ann?

Du som levndadsglad,,hästtjej och Mycket Mycket annat?

 

Nej, Du ,,Det var jag Inte så, men därinne var jag nog det. Lite i Tro och religiös sådan. Lite i tungsinthet, eller i ödmjukhet, eller i sorg, eller i sentimentalitet, eller kanske i lite förtrolighet,,,Ja,, i lite av varje kanske..ELLER kan det ha varit i Andlig form där Inne i det djupa som VI egentligen Inte vet så Mycket OM ...? Och som de lärde kallar det tredje jaget, det Sjätte sinnet, eller Över jaget mm....

 

DET jag fick vara med om var att en Dörr Öppnades inom Mig och INTE som många tror utom Mig, då jag fick kontakt med dessa Vägledare. DE kom fram i språk och I form i Syn och i ett Hörande som Då fick mig att skälva..

Av idag, i kunskap som är berikande och i Mycket hög nivå och då i ALLT, som har med Framtidsfrågor att göra,,Dåtid och då i tiden bakom Oss då vi INTE trodde vi levde, och sen i Andliga fenomen i kontakten människa människa i Psykiska funktioner..Ja,, i lite Det ena och Det andra och det i denna Automatskrift och i ett affirmerande, som det Nu heter när man i sitt Inre hör och ser...i dessa vägledares Ord och mening samt i bildseende...

 

Att läka i Energi,,,Tillhör Enbart i dessa guider och EJ som vi tror genom Oss själva i viljan..Healing har förekommit i många År och i århundraden,,Då i lärde som man sa,,eller i präst som trodde i Gud och Inget annat..En del i Annan frikyrka samt i Healing i cermonier mm.

Jag som Sjuksköterska med vetenskaplig lärdom fick en Chock mer eller mindre då dessa Vägledare visade mig deras kapacite i ett läkande i Hundar hästar och i Oss människor.

Jag fick vara med Om en Healing en gång om en Hund som brakade Ihop på vårt vardagsrumsgolv i total utmattning av något slag. Jag fick göra hjärtmassage på hunden och hunden ställde sig upp som om den inte hade gjort något annat...SEN precis som vanligt..lite förvånad bara...

VARFÖR jag tar upp detta är,,för det var Ingen hjärtmassage i Sig, utan i Andra krafter som spred sig runt ikring hunden..För mig som sjuksköterska var detta en Otrolig upplevelse och Då ofattbar..Jag böjde mig och rörde vid den och Hunden reste sig som Inget hade hänt...Fler i rummet såg det här,,och Ingen sa något,,DET var bara hunden som slickade mig på händerna,,som Tack,,eller som att den kände sig nöjd...

 

Ja, sen var det blodflöde som jag stoppade..DET var Också något som gjorde Mycket stort intryck,,men sådana här upplevelser får man väl inte ha som Sjuksköterska på 90 talets början och sedemera i åratal för att stärka både djur natur och medmänniskor?

Rädslan kom sen,,,,Ja, att Inte våga träda fram,,och vara den jag blivit..I GUD eller i VAD?

Jag, Ann eller Titti, som jag kallas av familjen..var ju bara JAG,,,,INTE det fenomen som mina andliga företrädare ville jag skulle vara, för det var ju inte normalt?!

Jag var ju intelligent, men inte SÅ, intelligent, så jag blev till ett bättrande i SÅ starka mått mätt så jag kunde läka i mina Egna Inre krafter i så stora mått att jag kan av idag utplåna en svulst i hjärnan? eller var det inte jag? eller var finns Era Födelsemärken NI som varit hos mig nu i det ..DE är borta,,eller blekta och situationen inom dem är i ofarliga..eller hur?

Migränen som jag själv haft är borta..lite trötta vibrationer,,ja,,men Aldrig i smärtor eller så..och Kära farbror Tandläkare..VEM tar bedövning av idag..JAG? Näh,,men NI vid större ingrepp..JAG Aldrig..NI blev bestörta då jag sa,,Ingen Bedövning,,jag tar mig ned i Hypnos och stärker mig i lugn..NI opererade TVÅ större tänder HELT utan bedövning.

Jag är i Andliga Vägledaren Johannes i dessa Healingar och GER uti dessa i Facebook i stöd under denna Pandemi,,samt tar Emot i Healing i mitt hem och på HÖGA BERGS Kursgård strax utanför Sandhem...Ann!

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

11.07 | 19:52

Ja jag förstår dig när det gäller vården. . Du har mycket kunskap om allt som rör människan.. Djur.. Natur.. Och du är mycket duktig.. Du känner av.

...
30.05 | 07:35

Hej. Undrar om alla människor kan lära sig att ge healing?
Stämmer det, att när man ger healing, då helar man sig själv samtidigt?

...
18.01 | 13:57

Kan bara säga underbart . Kram Gittan.

...
17.01 | 13:44

Wow vilken fin berättelse du är fantastisk mycket intressant kramizar ♥️♥️♥️♥️♥️

...
Du gillar den här sidan