Blogg i Synska Guiderna

Priser och lite om de kurser eller den verksamhet som är...

Hej Blogg med Mina vänner i Andliga förtecken!

 

VAD får vi I Oss när vi äter?

VAD får vi I Oss när vi Dricker? 

Och vad får vi SE när man SER i Anden?

 

När vi äter har vi en måltid som Ofta är serverad. En måltid som Någon annan lagt Upp till oss då vi är på Lunch, eller kanske sagt att Vi ska äta då vi är hungriga.

 

I Mina kurser Lär vi HUR vi ska tänka och servera Oss mat och Dryck och hur man KAN laga en enkel rätt som man blir mätt och belåten med OCH som ger i Alla de möjligheter som kroppen DEN dagen behöver.....

 

SE mina kurser,,, I Andliga Vägledare som leder dig till DIN mat som GER i Immunförsvar...och till ett läkande.

 

 

Idag har vi en Pandemi. Vi har en känsla av att ibland, inte gå IN i en viss affär eller mataffär,,,mm. Gör då Inte det. DET kan vara ett VARSEL som man Andligen säger att man kan få till sig och då i ett sk.. Skydd..

 

Mina VARSEL kurser är och skall vara ÅRET RUNT....Välkomna!

 

För mer Info...Mobil: 073 8170045, eller via facebook mess, Ann Fritze

 

SKRIVER NI I AUTOMATIK?

Nej, det tror jag Inte. Många har idag hört talas om Min Automatiska Skrift och prövat På...men idag finns jag i dessa Kurser som ger i ER en Egen Andlig Vägledare. Dessa kurser är också året runt och kan GES till de som Önskar en Djupare kontakt och då i att Själva, nå i deras Inre de andliga Vägledare som ställer upp i SVAR....

Vänligen kontakta mig för dessa kurser som jag i början tar i per Distans och då för att underlätta då MIL avstånd mm. kan vara.. DESSA kurser är SÅ eftertraktade och Småmysiga då man finner att man Själv har så att säga FUNNIT!

 

Kurserna är i Olika Nivåeer och i Ansvar..av att NI själva är i balans att Skriva och Lära i Andliga Vägledare...Och ej i Nyfikenhet enbart...OBS!

Därför Olika prissättningar då man mer och mer får i Andliga så att säga förmågor eller Gåvor till de kurser man går,,DESSA kurser är jag MYCKET ensam Om att Lära UT av idag, och rädd om dessutom...Ann!

 

För vidare Information Ann Fritze Synskt medium i guider, mobil: 073 8170045

eller via facebook mess.

 

SITTNINGAR!

SYNSKT rådgivande, eller Andliga vägledningar genom Min Guide Johannes, finns dagligen i Livets frågor som kan vara i Frågor om Arbetsliv, studier, framtid, kärlek, relationer, mm. En stund i lugn och Ro med Mina möjligheter i Samtal i ca. 30-45 minuter och då i synskt andligt vägledande. DET för att SE och Höra i anden vad NI som söker är på väg till och kan få till ett Stödjande till rätt väg...Ni som söker behöver inte vara i andliga guider eller i annat än i ER själva...

 

Besök i SEANS finns från och med idag den 4 mars i Mitt hem och skall ses i andliga Vägledaren Johannes till Er som vill ha HEALING i bärande av sjukdom.

Denna HEALING är för Alla och skall ses i behandligsform och i ett Friskvårdande.

Ni med Utmattningssymtom, El - allergier, astma, reumatiska sjukdomar, ALS, Njursvikt, samt Övriga nedsättningar i sjukdom är Välkomna!

 

Jag arbetar i Trancemedial guide och är EJ i Läkare.

Prissättning vad gäller HEALING är EJ i kostnad men däremot för den Tid och kunskap jag besitter....

Healing per distans alltså via mobil, tar jag 250 kr. 

För besök 750:- kr då jag ger i chakrahealing. DET för att Höja ERT Immunförsvar och ge i krafter till de Organ som Utsatts eller utsätts i sjukdom för att Stärka...

 

Vänligen Ann!  Mobil: 073 8170045, mess,,,via facebook.

 

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

18.01 | 13:57

Kan bara säga underbart . Kram Gittan.

...
17.01 | 13:44

Wow vilken fin berättelse du är fantastisk mycket intressant kramizar ♥️♥️♥️♥️♥️

...
30.08 | 12:03

Underbara bilder, och musik i harmoni till dessa.

...
30.08 | 02:05

Ring Anneli..för tid och priser! Kram Ann..

...
Du gillar den här sidan