Blogg i Synska Guiderna

VAD ÄR HEALING?

Gomorron Kära NI som NU följer mig i de Guider samt i Healingar som jag Ger uti idag.

 

Healing eller helbrägdagörande, är idag så vanligt, eller ska jag säga i utövande Vanligt, så jag bara Gläds.

DET för att jag anser att Kan man utöva ett område där man Själv eller genom annan i ett Stödjande ge i Kraft och i en Guds kraft, eller i Andligt Seende i en kraft som ges i Goda Händer och EJ i Spök, eller i troll som man idagens samhälle Fortfarande,eller ska jag säga slarvigt uttrycker sig om andras kunnande eller utövande, för att så att säga,,Dra ned eller förödmjuka,,så tror jag att styrkan Finns i Oss Alla att känna i Dessa krafter.

 

Vi har så att säga i genetiken bakåt i tiden en viss läkekraft som jag tror att vi Alla föds inom och kan GE uti..Bara man är i ett Lugn och EJ i så MYCKET i att vara i Andras Läkande...

Jag för Min del har alltid trott på en Kraft. Det för att jag arbetat inom sjukvården i Flera År, samt varit inom alla de Djur i Hästar Hundar Marsvin Fåglar,,ja i Djuren som hör till Naturen.

DÄR har man definitivt en kraft i ett läkande som VI måste inse.

Djuren har det genom sina Energikrafter som ges i Födseln samt i Djurens andliga Liv som ges ifrån den Andra sidans kraftenheter.

 

Eftersom jag arbetar Fullt Ut i Healing som Energigivare och i ett Energigivande, så har Jag en speciell kraft som jag fått och får utöva, UTAN läkarens influenser, då jag EJ går ut i Ett botande, eller sjukvårdande i traditionell vård, utan Enbart i energigivande..

DET för att understödja det skadade område som man ibland har i livet i sin kropp och därmed styrker den Naturliga Läkekraft som Djur och Människa bär inom sig Naturligt....

 

Ann!

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

18.01 | 13:57

Kan bara säga underbart . Kram Gittan.

...
17.01 | 13:44

Wow vilken fin berättelse du är fantastisk mycket intressant kramizar ♥️♥️♥️♥️♥️

...
30.08 | 12:03

Underbara bilder, och musik i harmoni till dessa.

...
30.08 | 02:05

Ring Anneli..för tid och priser! Kram Ann..

...
Du gillar den här sidan