Blogg i Synska Guiderna

MEDIUM SKRIVER DIREKT I MIN HAND OM MITT LIV ANN I MEDIU...

Hej Min Kära Blogg denna söndag i Juli....

 

ATT välja i Yrke, eller i Status av Yrke, eller i läggning av ett Yrke i begåvning, DET gör man inte av idag..eller Oftast Inte, då man rättar sig efter föräldrars råd som Ung ofta, och andras tyckanden i Status av ett yrke, samhällets behov av yrkesutövare, eller kanske,,kanske i en Läggning av Yrke och med det menar jag Mitt Egna val, i Yrkesval.

 

Mitt yrkesval var i att vårda. DET tyckte jag Mycket OM ..Läsa till det tyckte jag Också mycket OM ,men arbeta i det NEJ...

VARÖR jag Inte tyckte om att arbeta inom Sjukvården som Sjuksköterska var, att jag Aldrig visste HUR jag skulle få mina möjligheter att Kunna ge uti Rätt mediciner, rätt ordinationer, rätt vård av patienten i ev. sängläge eller i mobilisering, rätt läkare som kunde handha sina patienter i det de hade behov av..och i de Barn,,,,som behövde i Mer än andra barn och i det de behövde för den stunden i Livet.

 

Jag var med Om så¨mycket under denna tid inom Akutsjukvården och inom den Långtidsvård som jag arbetade senare i genom mina år på olika avdelningar samt distrikt.

Jag vantrivdes rent av.  Inte av själva Yrket, utan av den Lön och den Oroliga administration, som vi hade till chefer och Överordnande som Ofta ej Själva orkade sina Sjuksköterske arbeten utan satte sig som administratörer istället och arbetade inom budget, anställning, ja,,inom Allt som då berör OSS på golvet..DESSA personer hade jag Inget för inom den Vård som jag DÅ stod upp för..

 

DE sålde Oss på något sätt och då ibland så ILLA så vi For Illa...

Jag var så engagerad i min Sjukvård så jag arbetade jämt..Jaa,, i alla fall dagtid,,nattetid,, och hoppade IN extra, då någon av dessa Administratörer ringde, för att det inte fanns personal på olika avdelningar inom både Akut och Avdelningar i övrigt...

 

Jag blev en POOL anställd till slut som de vägrade ge i anställningar i EN avdelning då de anställde mig i POOL.. DE sa att jag var så Bred i min kunskap och Aldrig vägrade att hoppa IN att arbeta och Svek alltså inte dessa chefer..och ville Inte förlora mig inom Poolen..

Jag arbetade så mycket i dessa ÅR så jag var inget värd till slut, kändes det som..Jag hade Ingen som tyckte något heller då jag var en vandrande Sjuksköterska med Pool anställning i flera ÅR. Visserligen med olika längre och kortare vikariat och en anställning på Barnakuten som Nyexaminerad i flera år...Därefter hände detta.. DET blev en Oro inom mig, att alltid vara på språng...Aldrig ha en stationär arbetsplats att bli i en trygghet i och få mina arbetskamrater i en trygghet..

 

Jag bad om en fast anställning och fick genom en Mycket seriös Klinkföreståndare  Direkt en anställning som Avdelningsföreståndare för ett större Sjukhem..där jag trivdes men fortsatte inte så länge då detta Sjukhemmet lades ned....

Därefter kom jag in i Akutsjukvården igen och då på Kirurg och Medicin akuten och igen inom Barn..

Hade läst vidareutbildning mm Också inom två olika grenar efter den Långa sjuksköterskeutbildningen som man uttryckte sig då...Jag kunde mitt jobb och var Aldrig rädd, men Mycket Observant..Och älskade att vårda och omhänderta...

 

Jag fortsatte sedan som Nattsjuksköterska och det i flera år på ett större område kring Jönköping och där hade jag till en början 5 avdelningar per natt, i tre olika husenheter att vandra och arbeta mig i..Det med MYCKET bra och kunniga Undersköterskor som var helt ensamma på dessa avdelningar med Ev, ett vändvak..Jag gillade mitt arbete då jag fick vara EN av dem som gick runt bland de patienter som då var på dessa avdelningar..då kontakten med patienten var min största passion inom Yrket,,

Jag sov aldrig, under dessa nattpass utan kunde vila och fika, då det gick.. utan arbetade från 2045-0700, de nätter som jag vakade natt..och tog Ofta några extra dag eller nattpass..då jag blev uppsatt på det   Ibland var jag så uppspelt och glad efter mina nattpass, då jag tog min bil och körde ifrån sjukhusområdet, att jag åkte upp och red eller tog ut de hästar som skulle ut i hagarna..Därefter fick jag komma Hem och äta och sova..

Jag Fick aldrig någon Ro . Ej heller bli i glädje över någonting, då jag gick ständigt i en känsla av sjukdomar och död..

Det gick förrunt, som man ibland säger då det blivit för Mycket..

Min vikt blev därefter, då jag aldrig hade tid eller lust att sätta mig ned i ro att äta..utan skulle ständigt vara i prestation..

Jag fick bli en liten tjej i en kvinnas kropp på något sätt..Senig tunn och liten, men flott,,kallad de mig..Snygga ben, men ack så smala,,Spänstig ja..och tunn, Nej inte så för muskler hade jag men Långa sådana..DET för alla lyft..Lyft varje natt med Min lilla 52 kilos kropp, lyft som knappt inte en Man hade orkat med...JA, ni vet NI underbara, NI som jobbat med mig och jobbar inom yrket..

 

Jag blev lite i anorexi. Inte så att jag inte kunde äta, men jag ville inte förstå, varför jag inte gick Upp i vikt och ville det absolut inte heller...

 

Jag slutade, inom mitt Sjuksköterskeyrke, och vidareutbildade mig inom ekonomi, naturmedicin och blev i ett Medium..

INTE i kurser kära ni Inte i de Mediumkurser som NI har gått i, utan jag fick Bli i ett Medium genom att bli i ett Transmedialt läge och med det i ett sk. Hörande Medium som sedemera kunde uttrycka sig genom det Medium som jag gick I,, i DERAS eller Hans ord och Mening,,Jag blev ett Skrivande Medium Också och i ett Tal..DETTA är unikt mina vänner och har kostat på.

 

Jag har Själv inga ord att säg,mer än att Skriva..i automatskrift, så fort jag skriver, jag talar genom guider och har ett Förvetande och ett Ansvar i, i vad som händer i andra, i olika situationer..och kan se i Framtid , Dåtid i Tidigare LIV och i Sjukdomars sätt att Läka UT..Jag Siar och Spår alltså EJ.

Denna tid blev och då i 15 år cirka.

Jag arbetade i mina Föräldrars företag efter min utbildning i Ekonomi samt i annat som hände Där..men det VET ni...

Därefter började jag skriva i automatik och i den kurslitteratur som jag fick lära i Naturmedicin och i Healing. 

HEALING på Toppkapacite...Trodde inte det var sant att det fanns och finns en annan Dimension som ville ha MIG till detta Medium.

 

Jag stärkte mig i många år med olika människor som kom och gick till både sorg och till glädje naturligtvis. Jag förlorade också ett väntat och efterlängtat barn under denna tid och även en Man som jag blivit förälskad i och hade velat bli i lite mer..tyvärr fanns en dold alkoholism där så jag beslöt lämna och förlorade det barn jag väntade..

Jag stod Helt Ensam.

Hade inga vänner som ville stödja eller stötta då jag lämnade min Kära..utan de vände sig emot mig. De utnyttjade till och med mina Healingkrafter samt min synska förmåga, då det passade dem och blev sura, då jag sa att jag ibland inte kunde..De försköt mig. De ville inte förstå, att jag var i ett Medium och kunde det de själva, inte kunde ana eller vilja se i Framtid för att bygga upp sig eller skydda sig i...

Jag blev ett Medium i GUD dessutom.

Ja, det var DET som satte käppar i hjulet för mina vänner. Jag Ann blev i Gud med dessa guider..Alltså i Tro.

Jag såg Ju dem. Jag såg och hörde och skrev Och skriver och talar genom dem. Jag SER dagligen, min mamma och pappa, stående ibland i mitt rum med blommor eller med cappuccino, som min far sätter på mitt bord och sen försvinner..Med att Säga inom Mig - Pappa Här, Titti..

Eller ser jag min guide Johannes i ett svagt sken, och med FULL utstyrsel i mantel och spira och med långt långt hår över sina breda axlar, i min dörröppning till mitt vardagsrum..Tiden står stilla då och jag blir i ett vakum....

 

Många tror att djuren inte är i Gränslandet som de säger vandrar över Regnbågsbron när de slutar sina Liv..Jag SER varenda Hund och djur ni har mina kära vänner..Jag SER ER I LJUS..

 

DENNA berättelse är LITE ur min Kommande Bok som jag fortfarande EJ skrivit till fullo och skall EJ Ges ut till de som Ej frågar efter Den....KRAM ifrån Mig ER Ann i anden Johannes i automatskrift.

 

 

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...

Monica Andersson. | Svar 11.07.2021 19:52

Ja jag förstår dig när det gäller vården. . Du har mycket kunskap om allt som rör människan.. Djur.. Natur.. Och du är mycket duktig.. Du känner av.

Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

11.07 | 19:52

Ja jag förstår dig när det gäller vården. . Du har mycket kunskap om allt som rör människan.. Djur.. Natur.. Och du är mycket duktig.. Du känner av.

...
30.05 | 07:35

Hej. Undrar om alla människor kan lära sig att ge healing?
Stämmer det, att när man ger healing, då helar man sig själv samtidigt?

...
18.01 | 13:57

Kan bara säga underbart . Kram Gittan.

...
17.01 | 13:44

Wow vilken fin berättelse du är fantastisk mycket intressant kramizar ♥️♥️♥️♥️♥️

...
Du gillar den här sidan