Blogg i Synska Guiderna

ATT MÖTA SINA ANDLIGA VÄGLEDARE I KRAFTERNA ..ANN I MEDI...

God Förmiddag denna Torsdag i Juli...

 

Ännu en varm dag väntar Oss Här i Sandhem med Övriga Sverige.

 

Skriver i automatisk skrift genom guiderna:

 

VAD får man till sig som det medium Jag är i och Hur arbetar jag?

 

Det som ett Medium i Andliga vägledare är..är i Anden. Ja, i sig själv och i ett Ansvar av Andligt Stöd i Andliga Vägledare..Inget Annat kära NI.

 

När jag fick till mig den Guide som jag själv leds av blev jag först väldigt Omskakad, då jag inte visste, vad som skedde med mig eller var runt ikring mig.

 

Jag blev förd in i ett annat Rum, på något sätt, och det med kraft.

Jag fick Gå, Stå, ja, tala, skriva Tänka och få till mig i Varsel..Helt ifrån början.

Det tog krafter av mig och jag blev MYCKET förvånad och lite i som sagt oro men inte en oro som jag inte klarade av, utan lite i andligt rum i stöd av Allvar.

 

Jag började förstå,,att det fanns en annan värld.

En värld som ingen mer än jag visste OM..att kunna få till sig,, kändes det som.

Jag började Skriva. Och då i automatik. Det blev i Ord samt i mening i Alla de kunskaper som jag själv inte hade och till min fördel i det jag själv hade i kunnande.

Jag blev ETT med denna värld.

 

Världen som Öppnade sig för mig var i ett VETANDE. Ett vetande i Andligt Siande och inget annat.

Jag fick lära att Gud finns och i ett skapande i Energier som ingen annan kan, samt i ett evinnerligt Kärleks budskap, som gjorde att jag vågade fortsätta i det som skrev i min hand.

DET med att jag fick SE, Höra, Tala i dessa guider samt i ett kunnande beskriva hur de såg på Oss i världen..DET kunde vara om katastrofer som hade skett, eller i andra ofattbara kunskaper som jag då förstod, att jag själv skulle få leva i och ta emot.

 

Min vän som jag Då umgicks med, hade Också fått en känsla och då en kraft i sina händer. Hennes kraft blev sedemera i automatisk skrift Också. Det hjälpte mig att förstå att jag Inte var Ensam om att uppfatta denna kraftkälla i annat än i det goda och att de budskap som gavs enbart var i Oändlig kraft i att vilja hjälpa Oss i denna värld.

Jag blev kär i dessa guider, jag älskar dem Oändligt, kära, kära NI..DE är de Vackra!

 

Jag började efter några år förstå, att jag EJ kunde går UR dessa krafter utan skulle med dessa guider arbeta och då i Healing.

 

Healing var för mig DÅ,, Tabu,,då jag upplevt det som religiöst i oseriositet och inom stark frireligiös känsla som jag Själv DÅ ej stod Upp för..Jag var mer i Svenska Kyrkans tysta känsla..

 

Jag fick rörelser i mina händer och kropp som jag till en början Inte förstod och som jag sedemera fick i ett tal inom mig som sa i det jag rörde vid och hur jag själv skulle känna i den jag såg och hjälpte i Healing...Jag blev en Healer i Andliga Vägledaren JOHANNES som kallade sig Johannes i Döparen i Gud...

Jag blev skrämd. 

Jag har aldrig varit i Gud, så jag skulle bli värdig det Här. EJ heller i Guds tro i den bemärkelsen att jag skulle få i Gud på det sätt att jag Själv skulle VILJA ha en sådan kraft. Jag var ju BARA lilla jag Ann, Titti kallad i familjen...

 

Jag stod ju upp för det jag kunde som Sjuksköterska, Djurvårdare,mm...Inte en religiös ledares kraft i Gud.....

DET gjorde det svårt för mig i början att förstå, då jag började Heala...MEN,, jag fick med det en känsla också,,Då,,började jag förstå..

 

Denna berättelse är början på mitt första kapitel av boken JAG OCH MIN LEDARE I HEALING JOHANNES I DÖPAREN,,,kramen NI Underbara..Ann!

 

 

 

 

 

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

11.07 | 19:52

Ja jag förstår dig när det gäller vården. . Du har mycket kunskap om allt som rör människan.. Djur.. Natur.. Och du är mycket duktig.. Du känner av.

...
30.05 | 07:35

Hej. Undrar om alla människor kan lära sig att ge healing?
Stämmer det, att när man ger healing, då helar man sig själv samtidigt?

...
18.01 | 13:57

Kan bara säga underbart . Kram Gittan.

...
17.01 | 13:44

Wow vilken fin berättelse du är fantastisk mycket intressant kramizar ♥️♥️♥️♥️♥️

...
Du gillar den här sidan