Blogg i Synska Guiderna

VART ÄR VI PÅ VÄG, I FÖRTAL ELLER I RESPEKT MOT VARANDRA...

 

Viljan att Leva för att få en Möjlighet finns i Alla.....

 

Ja,,så börjar jag idag den automatskrift som jag skriver genom min Andliga Vägledare Johannes.

 

VI har nu en Pandemi, som vi har besegrat till största delen och då i den värld som VI nu lever i, i Europa....Vi har en fördel här, då i klimat och i att få en möjlighet till överlevnad i Sjukvård och i en ekonomisk möjlighet att få i mat Dryck och bostad,,mm..OCH ev. i ett fortsatt arbete som många ändå har fått en möjlighet i, under denna pandemitid i vårt Land.

 

Att som jag få i arbete och i en pension är Också i en möjlighet.

 

VI som har i pension har för första gången haft I en möjlighet, men Också i en Omöjlighet, då vi var de som drabbades mest. Vi fick sitta i karantän i många månader i olika situationer som därmed bjöds Oss..

Vi blev tom. utpekade som dem som INTE fick gå UT,,eller Inte få en möjlighet till sjukvård, som man borde fått..NU har jag inte själv drabbats så hårt men Många andra,,,

 

Vi har fått ett Sverige som ser på andra på ett sätt som jag Inte respekterar. Vi lägger Oss i andras situationer och leverne Alldeles för Mycket..SER vad andra har, Hur andra lever och sover äter och dricker mer eller mindre...Ja, vi Hör OM varandra också..Vi frågar OM varandra til varandra osv...Då inte i ett skapande av att vilja stödja eller hjälpa, utan i att Veta,,Lusska, och kanske få i att veta för att stjälpa den andre?

 

Näh, det är inte rätt. Det är att börja trakassera i vårt mysiga Sverige som vi Aldrig gjort förr, på det viset...

Ett Sverige med respekt mot varandras Liv, har plötsligt blivit i ett förtal eller skitsnack som man vardagligt använder sig av för att skada den andra och göra Illa..

Ett facebook som är i gungning har blivit för att människor inte tål att höra den andres svar, utan måste skapa ett svar tillbaka för att ljuda Högre och kanske vanskligare Oftast..I svar som har med just ett förtal och nedsättande om andras kunskaper ÄR ett Måste för Många..Fy fasen, vad skitaktigt det börjar bli i vårt land Sverige..Och Alltid i Ja..Bärs...Alltid i att styrka sig i bärs..eller i annat skit..

 

Har inget emot goda drycker eller alkohol i sig om man bara kan Bära det på ett schysst sätt och att kroppen inte far illa..Och att det inte skapar i oro i övrigt..som jag nu ser det inom Min Yrkeskår....men vart är vi på väg..Att skapa ett Ordval i läten och i gester som ser oroväckande ut , eller i en respekt att mjukna i ett Ansvar mot den Andre i granne,,eller i att Ej diskutera sin grannes hundras, eller att Skita i att vara i den andres Liv överhuvudtaget, för att vilja uttrycka sin Egen Åsikt i den andres leverne och Liv..Usch, Sverige,,vart är vi På väg...Ann i en Undran...?

 

 

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

11.07 | 19:52

Ja jag förstår dig när det gäller vården. . Du har mycket kunskap om allt som rör människan.. Djur.. Natur.. Och du är mycket duktig.. Du känner av.

...
30.05 | 07:35

Hej. Undrar om alla människor kan lära sig att ge healing?
Stämmer det, att när man ger healing, då helar man sig själv samtidigt?

...
18.01 | 13:57

Kan bara säga underbart . Kram Gittan.

...
17.01 | 13:44

Wow vilken fin berättelse du är fantastisk mycket intressant kramizar ♥️♥️♥️♥️♥️

...
Du gillar den här sidan