Blogg i Synska Guiderna

NUNNAN BEATRICE skriver i min hand om hennes liv i klost...

EN Nunna skriver i MIN Hand: SE föregående inlägg där NUNNAN Beatrice och sedemera NUNNAN Patricia berättar om deras Tro och Liv på deras Kloster i världen..under viss tid då de levde och arbetade inom klostrets regelverk och hade en Automatskrift att ledes i i den TRO i Herren som de vägledes av och som jag som Spiritistiskt Medium av idag arbetar i, för att förmedla i Kunskap mm..Ann!

 

NUNNAN Beatrice berättar...

 

 

I en Tro jag vandrar och EJ i något annat.

VI som leder i andakt är redan uppe och skriver i våra sk. Dagböcker i vad som står i Herren för dagen. EN skrift som jag sedan länge lärt i Gud och skall för mig vara i helig skrift. Den automatsika skriftens andliga vägledning är även för Oss men kallas EJ automatskrift utan Herrens skrift i Gud.

 

Efter att jag skrivit och klätt OM mig är det dax för andakt i kyrkan.

Jag skriver i Boken min och får till hjälp ett par rader i GUD där jag skriver:  Herren Sebaot är i anden...Och att jag EJ skall missbruka mina gudomliga tankar då de skall vara i andlig Tro och ej i ett vetande i andras Tro och att jag EJ bör fråga i andra överhuvudtaget i en jämförelse,,,Amen i Guds skrift Nunnan Beatrice.

 

Jag begrundar dessa rader och Ber ,,Herre SER Du Mig? Jag är Nunnan Beatrice som Ej är i Anden utan i ett kroppsligt liv i Värld där vi har krig och Ej är i fred. Många av Oss i kyrkan har förlorat i När och Kär och jag i Mina livs erfarna föräldrar som är av idag hädangångna och ej mer i detta Liv. Kan jag få i tröst att bära min sorg och Giv mig styrka i anden,,Ber i Ödmjukhet Nunnan Beatrice...Gör mitt Nunne korstecken och går sedemera till Mitt nunnerum där jag ber i Bön..Fader Vår som är i Himmelen.....osv.

 

Min dag är i början och skall ses i 03.30 då jag går in i mitt rum för vila till dagens arbete börjar kl. 07.00. Då med bröd bakat på Olivoljans  insmorda brätten där deg av korn samt vete formats till de små bröd till frukosten som vi alla äter i Andligt bröd i en Ugn med ved som lagts in av Nunnan Gabriella från Tyskland, som är i Brödets mycket vackra Degbak där hon formar i olika skulpturer i andliga tecken och då vi där får bryta i det stora bröd som sedan ställs fram i bordets dukade frukost. Brödet är Heligt och skall SES så...

Till brödet dricker vi Kamomil tee eller Citrus tee gjort på de blad vi plockar in ifrån vår trädgård i örter och där vi odlar i Alla de bönsorter och Grönsaker till vårt leverne.

Jag föredrar Själv EJ socker i TEEt men mina medsystrar är mer för det än jag och propsar på den berömda Honungssort vi gör och slungar för hand..DET är en Honung av vide, Biextract och av en viss sorts Bark..Denna honung spreds av Oss till ett läkande till Oss kvinnor med menssmärtor och rikliga blödningar efter förlossningar, samt i förkylnings hämmande och Host dämpande medecin...

Min medsyster Olivia,,egentligen Olga,, ifrån Polen är EN Nunna som gör denna Honungs sort och alla älskar Vi henne, då hon delar i bröd samt ger i Honung til Oss vid Frukost bordet..Det är hennes uppgift i Klostret..

 

Jag skriver i Anns hand i andlig meddelandeskrift och i Herren då jag fortsätter för Ert Vetande och i att Lära, att vi alla lär i själ och i att vi lever i flera Liv dessutom ,,PÅ återhörande i Anns hand i Skriften....NUNNAN BEATRICE,,

 

Jag kommer att återkomma med Nunnan Beatrice berättelser om hur hennes Liv förfarit med Henne under den period hon är i det kloster som jag berättar om genom Henne i andliga skriften genom Johannes i Döparen i min hand till Oss efterlevande i Kärlek och i Gud genom mig Ann!

 

 

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

30.08 | 12:03

Underbara bilder, och musik i harmoni till dessa.

...
30.08 | 02:05

Ring Anneli..för tid och priser! Kram Ann..

...
29.08 | 23:47

Tid o Priser!?

...
13.09 | 15:28

Hej
Ville bara gratulera dig till en vacker schäfer :)
önskar dig all lycka med den fina vovven
Kram S-B

...
Du gillar den här sidan