Blogg i Synska Guiderna

SÅ HÄR ARBETAR JAG OCH FÅR LEVA SOM MEDIUM, ANN,

När Jag var ett barn, fick jag många gånger välja inom mig, Min väg, att följa. Ja, en väg, som jag tror många av idag rent av struntar i att Lyssna till.

 

Vad för väg då?

Jo en väg som bedöms av idag i intellekt att göra och Inte i synsk, eller ska jag säga tvärtom...

Vad som menas med synsk är, att gå i en känsla som Bär i olika val man gör i Livet och då Inte bara i ett ..Ja, nu gör jag så, för jag VET att det går Bra då,,,utan,,i ett Vetande, att Gör jag så,,så kan det gå Bra i framtid samt även i Nutid..DEN känslan har inte många. Därför vet jag att många med mig, känner i ett Vetande i Framtid Också, bara man känner i Rätt känsla ifrån Början i ett vägval man gör då och då i Livet...DET kallar VI i Andlig Sfär Synsk vetskap eller ett regressivt Vetande.

 

Vad som man Också bör Veta är, att NÄR man Andligt växer, så är man i en person av annan känsla ifrån början i ett Vetande inom sig, eler ska man säga i ett Andligt Medium där....

 

DET är inte många förunnat idag nämligen att som vi nu uttrycker det,,GÅ i Ett Medium...och inte i ett Mediumskap, där jag anser att man inte är i ett medium utan Ofta önskar så vara och då i det som har med intuitiv känsla och EJ i Synsk Medvetenhet.

Att vara Synsk, eller Förveten, som man sa Förr,,,innebär, att man VET i förväg och EJ bara det utan VET i andras Liv samt Leverne, och får i Varsel och i varslande i Olyckstillbud mm, som man med det Varsel kan ombesörja i att det INTE ska hända.

 

DET som Ofta Rör människor är, har man ett varsel DÅ är det ett uttyck för FARA. DET är Helt FEL, då Varsel fenomenet bygger på att säkerställa och Livge och Älska i Det som har med Tid och Rum till den som så berörs av detta Varsel.

 

SEN har vi det här med att ha i Inre TRO.

Vad menar vi då med det?

Om jag är i Kristen TRO, är jag då medveten mer i Andligt Vetande än någon som Inte är i Kristen Tro?

Svar där är faktiskt ett Nej..då vårt intellektuella medvetande EJ styrs i TRON enbart utan lyder under samvete samt känslomedvetenhet. DET avgör mer hur jag som Synsk handlar i det som jag arbetar med i den Synska värld som då Nu faktiskt Finns och som nu Många vill och önskar utvecklas i.

 

Det som avgör om man blir i ett Medium, alltså en större medvetenhet i Andlig form Är, Hur man arbetar med de Inre förmåner som man bär i Andlig form i Större kunskap samt i det som har med Framtids utsikter att göra, DÄR är vi Medium ett ESS av idag och slår ut även den större Vetenskapen inom psykiatrin mm. Vi kallas om ni inte visste det förr , DE som har en Större hjärnhalva vänster sådan , eller för Paranormal hyperintelligens..

 

En människa som börjar att utvecklas i den Andliga sfären bör eller passar inte in i den rutin som vi har i dagens samhälle som Är just NU, då det fungerar rätt dåligt. 

 

DET för att VI behöver EJ den tidsbild som man i Övrigt behöver. Med det menar jag, jag sover inte mer än 2-3 timmar per natt, vilar tre stunder å 15,20 minuter dagligen i meditativ Stillhet. Alltså EJ i sömn, utan i Dvala eller i en lätt koma om så vill...DEt för att underlätta kontakten med mitt inre i Andlig sfär.

 

Sen måste jag äta oftare, lätt mat, Ej fettrik men i protein och lätt god mat som stimulerar i Näring och mys.

Små konditionspass, EJ långa som tar i Energi utan mys pass som jag håller ganska så hårt om, då jag Älskar ta ut mig sedan förr genom längre ridpass och långa dagar..

Jag dricker ingen alkohol, och då ingen Stark sådan. Kan förekomma i ett lättvin men då i medicinskt bruk för att underhålla i blod samt i cirkulations stimulerandet.OCH i lite gott...

ETT glas ÖL då och då i B.vitamin med lite andra enzymer är bra för matsmältningen och för Hud samt muskler mm. Men aldrig till ett rus, utan enbart till att Bygga och förebygga i kropp.

 

Att SE, som vi Medium brukar säga, innebär inte alltid att vi direkt SER, utan vi VET. Det för att visa vägen.

Vi visar en Dirketväg, där ingen ser själv, vilken väg han eller hon ska gå.Ofta i den synska Vägledning eller i Rådgivning som jag är Mycket anlitad i av idag. Många är inte Alls medvetna i, hur man som Ett Medium agerar, i arbetande stund och bryter gärna av i sitt Eget tyckande och Tänk.. DET är Direkt TABU att så Göra. Då vi är HELT eller delvis i ett sk. Medvetandegrads förflyttning och EJ stationärt i vår Egen kropp.

 

Därför kära vänner, SE Mig I LJUS..jag är ett Medium i Kraft,, och det VET NI Nu och följer mig noga...Ann!

 

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

30.08 | 12:03

Underbara bilder, och musik i harmoni till dessa.

...
30.08 | 02:05

Ring Anneli..för tid och priser! Kram Ann..

...
29.08 | 23:47

Tid o Priser!?

...
13.09 | 15:28

Hej
Ville bara gratulera dig till en vacker schäfer :)
önskar dig all lycka med den fina vovven
Kram S-B

...
Du gillar den här sidan