Blogg i Synska Guiderna

GOD FÖRMIDDAG KÄRA NI SOM FÖLJER MIG OCH GUIDERNA I VÄGLEDANDET!

 

Att vi nu går ut i guider beror på, att det händer och hänt så mycket på så kort tid. Ja, lite här och där i bränder, bomber, utslagning av människor i olika arbetsområden, genom ansvarsfrågor som ingen mer än den som sitter där i tjänst, får ta Ansvaret för..GLÖM INTE, kära Ni, att Aldrig stödja någon som är i ett attackerande, eller i ett så att säga, motsägande, eller varför inte i ett så kallat Vuxenmobbande, för då blir Ni det ju Också mot den som attackeras.. inte sant? Ann i guiderna i andlig guideskrift, Ann i facebook! Var Rädda Om ER,,

Hej I Natten!

 

Skriva Andlig Vägledarskrift, eller som många Nu säger Andlig automatskrift,  är Inte samma sak,,då Vi som skriver ,,är,,i andlig dimension och skall Ses som Andliga vägledare som specifikt går Ned i Skrift till den som så Önskar det.

 

En automatisk Andlig skrift, kommer Inte att Ske,,,Det beroende på att Många nu har börjat Inse, att denna Skrift existerar, men Också via Oss genom Ann i ett Mediumskap.

 

Att Kunna som Vi återföra ett kunnande samt styrka i krafter är Unikt, kära NI och skall EJ ses att naturligt ha eller Få, Det kommer Ej på fråga. Vissa av Er har ett så kallat Öppet Sinne,men Inte mer, Det var vad jag ville säga i automatisk Andlig vägledarskrift,,Anden Johannes i Anns handskrift..

Hej Ni Goa som följer mig i bloggen!

 

Idag upplever jag en viss förändring, och då menar jag i det som Jag nu arbetar inom.

Två personer kom till en av mina senaste grupper och har fått sina Egna vägledare till sig via Automatisk Skrift eller som jag Också kallar det andlig guideskrift, då vi Här Enbart får fram de andliga seriösa Vägledarna. Och det till Stöd, Kunskap och Hjälp i Tröst ev. i det Liv vi lever I..

 

Med det anser jag att vi kommit en bit på Väg att sprida och hjälpa er som orkar att vägledas och då i andligheten. Att säga Orkar menar jag, att förstå att Stå PÅ Sig och inte bara lägga ned. Det för att andra,,också vill runt ikring,,,men kanske Inte kan..Det kan medföra en viss avundsamhet samt oro i gliringar mm.

 

Att få en Guideskrift,,innebär i Ansvar. Ja,,ett ansvar att uppträda och vara i en seriös känsla. Det för att de Andliga Vägledarna står Upp för just Det.

Med mina Vägledare som jag hjälper ER med är..först och främst att Kunna djupna eller ska jag säga Lyssna,,och Vilja det..och inte skrämmas av allt som sprids i media mm. om oroliga Andar och troll..ja spöken dåh....Det är dessa goa personer som kommer hit och Lär sig.

Så Ni som Sprider att Ni har guider utan att ha dem och säger Er ha, en guideskrift,,kan vara Helt i det NI själva är I..Ann i Andlig vägledare I Skrift..med sin Johannes,,,

Vill med detta Inlägg bestämt tillägga att Inga som har med Frireligiösa samfund, eller andra samfund där man EJ har en Tro i andligt kännande, får vara i guiderna.

 

Tillägg: Den som Önskar ifrån ett Frisamfund eller kyrka har naturligtvis möjligheter att komma Hit..vad jag menar är,,att Frikyrkorna i dessa guider har inga Guider att träda fram med,,då de själva avsvärjer sig dessa..I övrigt har jag ,,som personen Ann och Guiderna INGA motsättningar vad gäller Några kyrkor eller religioner som är i Tro...,,

Ann! 

MEDIUMKURS I ANDLIG SKRIFT 

En så kallad automatisk skrift genom Andliga vägledarna!

 

Jag startar Upp igen med den Andliga Skriften som är så Populär hos ER med känslan i Andligheten.

Denna skrift är För Er med en känsla att vilja Växa i Andliga vägledare och EJ i Intuition eller i att som man säger Avläsa mm. Utan att Helt få en Skrift i Andliga vägledare som Stödjer i ens Egna Liv mm.

 

Jag är den som idag går Ut med dessa Kurser och då i ett Kursledande HELT i ett Transmedialt Seende. Dvs. i att i en Guides Ord och mening HELT få fram era krafter den stunden Ni är hos Mig och guiden Johannes i Döparen,,,Ann,

 

Kursstart Efter hur NI själva kan,,och att jag med det försöker Ordna för ER alla..

Första eller andra helgen i Augusti,,blir denna kurs och sedemera en kurs i HEALING..Denna kurs är redan uppbokad..men jag tar emot för EN kurs till..så Hör av ER...mobil:073 8170045 eller via messenger,,,eller kontaktsida på denna hemsida,,,

Senaste kommentarer

08.08 | 13:02

Vad är detta? Det tar år att Mogna och få känslan av sin Guide tala Hans ord inte sina egna, det Är Väldigt Viktigt att ta till sig. Har många års lärande.

...
26.07 | 12:23

Tycker om din storhet i ditt sätt att vara och din fina värme. Du har alltid en öppen hjälpande famn för den som behöver den. Du fina Ann i Guiderna

...
26.07 | 12:15

Mobbing ska inte stödjas i något i något fall. Ta fram det goda istället.

...
26.07 | 12:07

Det är riktigt det du skriver detta är ett Andligt sätt att vara och att man ska ta detta i seriös respekt och värna om den möjligheten.

...