Blogg i Synska Guiderna

Hej Min Kära Blogg denna söndag i Juli....

 

ATT välja i Yrke, eller i Status av Yrke, eller i läggning av ett Yrke i begåvning, DET gör man inte av idag..eller Oftast Inte, då man rättar sig efter föräldrars råd som Ung ofta, och andras tyckanden i Status av ett yrke, samhällets behov av yrkesutövare, eller kanske,,kanske i en Läggning av Yrke och med det menar jag Mitt Egna val, i Yrkesval.

 

Mitt yrkesval var i att vårda. DET tyckte jag Mycket OM ..Läsa till det tyckte jag Också mycket OM ,men arbeta i det NEJ...

VARÖR jag Inte tyckte om att arbeta inom Sjukvården som Sjuksköterska var, att jag Aldrig visste HUR jag skulle få mina möjligheter att Kunna ge uti Rätt mediciner, rätt ordinationer, rätt vård av patienten i ev. sängläge eller i mobilisering, rätt läkare som kunde handha sina patienter i det de hade behov av..och i de Barn,,,,som behövde i Mer än andra barn och i det de behövde för den stunden i Livet.

 

Jag var med Om så¨mycket under denna tid inom Akutsjukvården och inom den Långtidsvård som jag arbetade senare i genom mina år på olika avdelningar samt distrikt.

Jag vantrivdes rent av.  Inte av själva Yrket, utan av den Lön och den Oroliga administration, som vi hade till chefer och Överordnande som Ofta ej Själva orkade sina Sjuksköterske arbeten utan satte sig som administratörer istället och arbetade inom budget, anställning, ja,,inom Allt som då berör OSS på golvet..DESSA personer hade jag Inget för inom den Vård som jag DÅ stod upp för..

 

DE sålde Oss på något sätt och då ibland så ILLA så vi For Illa...

Jag var så engagerad i min Sjukvård så jag arbetade jämt..Jaa,, i alla fall dagtid,,nattetid,, och hoppade IN extra, då någon av dessa Administratörer ringde, för att det inte fanns personal på olika avdelningar inom både Akut och Avdelningar i övrigt...

 

Jag blev en POOL anställd till slut som de vägrade ge i anställningar i EN avdelning då de anställde mig i POOL.. DE sa att jag var så Bred i min kunskap och Aldrig vägrade att hoppa IN att arbeta och Svek alltså inte dessa chefer..och ville Inte förlora mig inom Poolen..

Jag arbetade så mycket i dessa ÅR så jag var inget värd till slut, kändes det som..Jag hade Ingen som tyckte något heller då jag var en vandrande Sjuksköterska med Pool anställning i flera ÅR. Visserligen med olika längre och kortare vikariat och en anställning på Barnakuten som Nyexaminerad i flera år...Därefter hände detta.. DET blev en Oro inom mig, att alltid vara på språng...Aldrig ha en stationär arbetsplats att bli i en trygghet i och få mina arbetskamrater i en trygghet..

 

Jag bad om en fast anställning och fick genom en Mycket seriös Klinkföreståndare  Direkt en anställning som Avdelningsföreståndare för ett större Sjukhem..där jag trivdes men fortsatte inte så länge då detta Sjukhemmet lades ned....

Därefter kom jag in i Akutsjukvården igen och då på Kirurg och Medicin akuten och igen inom Barn..

Hade läst vidareutbildning mm Också inom två olika grenar efter den Långa sjuksköterskeutbildningen som man uttryckte sig då...Jag kunde mitt jobb och var Aldrig rädd, men Mycket Observant..Och älskade att vårda och omhänderta...

 

Jag fortsatte sedan som Nattsjuksköterska och det i flera år på ett större område kring Jönköping och där hade jag till en början 5 avdelningar per natt, i tre olika husenheter att vandra och arbeta mig i..Det med MYCKET bra och kunniga Undersköterskor som var helt ensamma på dessa avdelningar med Ev, ett vändvak..Jag gillade mitt arbete då jag fick vara EN av dem som gick runt bland de patienter som då var på dessa avdelningar..då kontakten med patienten var min största passion inom Yrket,,

Jag sov aldrig, under dessa nattpass utan kunde vila och fika, då det gick.. utan arbetade från 2045-0700, de nätter som jag vakade natt..och tog Ofta några extra dag eller nattpass..då jag blev uppsatt på det   Ibland var jag så uppspelt och glad efter mina nattpass, då jag tog min bil och körde ifrån sjukhusområdet, att jag åkte upp och red eller tog ut de hästar som skulle ut i hagarna..Därefter fick jag komma Hem och äta och sova..

Jag Fick aldrig någon Ro . Ej heller bli i glädje över någonting, då jag gick ständigt i en känsla av sjukdomar och död..

Det gick förrunt, som man ibland säger då det blivit för Mycket..

Min vikt blev därefter, då jag aldrig hade tid eller lust att sätta mig ned i ro att äta..utan skulle ständigt vara i prestation..

Jag fick bli en liten tjej i en kvinnas kropp på något sätt..Senig tunn och liten, men flott,,kallad de mig..Snygga ben, men ack så smala,,Spänstig ja..och tunn, Nej inte så för muskler hade jag men Långa sådana..DET för alla lyft..Lyft varje natt med Min lilla 52 kilos kropp, lyft som knappt inte en Man hade orkat med...JA, ni vet NI underbara, NI som jobbat med mig och jobbar inom yrket..

 

Jag blev lite i anorexi. Inte så att jag inte kunde äta, men jag ville inte förstå, varför jag inte gick Upp i vikt och ville det absolut inte heller...

 

Jag slutade, inom mitt Sjuksköterskeyrke, och vidareutbildade mig inom ekonomi, naturmedicin och blev i ett Medium..

INTE i kurser kära ni Inte i de Mediumkurser som NI har gått i, utan jag fick Bli i ett Medium genom att bli i ett Transmedialt läge och med det i ett sk. Hörande Medium som sedemera kunde uttrycka sig genom det Medium som jag gick I,, i DERAS eller Hans ord och Mening,,Jag blev ett Skrivande Medium Också och i ett Tal..DETTA är unikt mina vänner och har kostat på.

 

Jag har Själv inga ord att säg,mer än att Skriva..i automatskrift, så fort jag skriver, jag talar genom guider och har ett Förvetande och ett Ansvar i, i vad som händer i andra, i olika situationer..och kan se i Framtid , Dåtid i Tidigare LIV och i Sjukdomars sätt att Läka UT..Jag Siar och Spår alltså EJ.

Denna tid blev och då i 15 år cirka.

Jag arbetade i mina Föräldrars företag efter min utbildning i Ekonomi samt i annat som hände Där..men det VET ni...

Därefter började jag skriva i automatik och i den kurslitteratur som jag fick lära i Naturmedicin och i Healing. 

HEALING på Toppkapacite...Trodde inte det var sant att det fanns och finns en annan Dimension som ville ha MIG till detta Medium.

 

Jag stärkte mig i många år med olika människor som kom och gick till både sorg och till glädje naturligtvis. Jag förlorade också ett väntat och efterlängtat barn under denna tid och även en Man som jag blivit förälskad i och hade velat bli i lite mer..tyvärr fanns en dold alkoholism där så jag beslöt lämna och förlorade det barn jag väntade..

Jag stod Helt Ensam.

Hade inga vänner som ville stödja eller stötta då jag lämnade min Kära..utan de vände sig emot mig. De utnyttjade till och med mina Healingkrafter samt min synska förmåga, då det passade dem och blev sura, då jag sa att jag ibland inte kunde..De försköt mig. De ville inte förstå, att jag var i ett Medium och kunde det de själva, inte kunde ana eller vilja se i Framtid för att bygga upp sig eller skydda sig i...

Jag blev ett Medium i GUD dessutom.

Ja, det var DET som satte käppar i hjulet för mina vänner. Jag Ann blev i Gud med dessa guider..Alltså i Tro.

Jag såg Ju dem. Jag såg och hörde och skrev Och skriver och talar genom dem. Jag SER dagligen, min mamma och pappa, stående ibland i mitt rum med blommor eller med cappuccino, som min far sätter på mitt bord och sen försvinner..Med att Säga inom Mig - Pappa Här, Titti..

Eller ser jag min guide Johannes i ett svagt sken, och med FULL utstyrsel i mantel och spira och med långt långt hår över sina breda axlar, i min dörröppning till mitt vardagsrum..Tiden står stilla då och jag blir i ett vakum....

 

Många tror att djuren inte är i Gränslandet som de säger vandrar över Regnbågsbron när de slutar sina Liv..Jag SER varenda Hund och djur ni har mina kära vänner..Jag SER ER I LJUS..

 

DENNA berättelse är LITE ur min Kommande Bok som jag fortfarande EJ skrivit till fullo och skall EJ Ges ut till de som Ej frågar efter Den....KRAM ifrån Mig ER Ann i anden Johannes i automatskrift.

 

 

Idag är det Måndag och snart en Julimånad. 2021....

 

VAD är Tarot?

VAD är flygande bord, eller svävande,,eller knackningar i bordet..spela i spel om Anden i Glaset..eller i andra Sökanden i mystikens värld.....

 

Horoskop,,Kan man lita till en så kallad Lagd stjärna, och i horoskop? Eller kan jag köpa hem Själv i det här och läsa mig till hur man gör och sedan utöva det på mig själv OCH andra?

 

Ett horoskop är i stjärnans meridianer och i det som har med känslan i DINA födelse tecken mm.och används till en Mindre del av idag för att utöva i det som heter Framtid i vägledandet mm. Och ofta i ett Medium sedan Förr..

Dessa Medium besitter ofta Mer i det en bara i själva Horoskopets känningar och det i ett Stöd ifrån den andliga sidan som ger i svar inom den som är i ETT Medium I Horoskop....

 

Tarot, är i en Kortläggelse, och då Ofta i ett, spel eller i att kunna utröna i Ett Medium som man själv utser sig till då man Lär sig i att tyda kortens beteckning och i vilka vikningar själva korten Ligger i mm..En större del av svenska befolkningen Leker i dessa Kort och jag är själv emot detta, då ett Medium som är i Ett Medium lägger i korten på ett Helt annat vis än de som leker i korten Gör...

Dessa medium finns, men är FÅ av idag...

 

DE som är i Rening av hus,,är TRE personer av idag och EJ halva svenska befolkningen.. TRE utövare som har visat sig i TV och dessa ÄR i Rening och i synska Guider i det....

 

VAd som sker i Övrigt är ofta....-Men Ann, jag har sett och jag har känt och jag skriver i Skrift i Automatik,,mm.

Men det gör ni säkert..NI har ett Öppnare sinne och då för att få i det NI ska ha..EJ verka i våra eller i dessa Medium som av idag framträder, i de verktyg som här presenteras och då menar jag det, då man EJ får leka tillsammans med sina Egna nära och kära i hemmen, i just Tarot,,Anden i glaset, eller i andra Sökar metoder då det Kan bli i Oro i Era hem därefter....Ann i Mediumet Petrus i automatisk skrift..

Att forslas med båt över till ÖN där vi hade vårt sommar paradis, var alltid i lite sjö, ibland i Helt mörker, eller i snö och IS med Hydrokopter....

 

En Ö mitt i farleden emot Norrköping och Ut i Östersjön mot vilken kontinent du själv ville välja. Alltså ett ståhej i båtliv i denna farled och som VI som barn rodde ibland över, eller paddlade kajak, eller seglade I..Ja,,bland större lastfartyg som drev upp STOR sjö och ibland i dyningar som gjorde att man ibland inte såg sin egen Ö där man satt i kajaken...Ja,, i lite minnen...En farled som man satt och pimplade strömming i och de stora timmersläpen kom och man fick backa ur..DET var DEN farleden som vi på Vintern tog OSS över och till vårt sommar paradis på ÖN HÄSTÖ...

 

Jag var inte mer än året när vi kom dit och min syster pia 5-6 år kanske 7.

Vi fick lära Båtliv av de som bodde där och av deras barn, och av vår pappa Bertil som var uppfödd på Blidö med sina bröder och som van med båtar och framförallt vid kusten och havet, Och visste om fiske och sjöliv mm. hade sina Egna uppfostrings normer där vi små fick växa upp under stor del av året....Vi bodde först i Norrköping och sedan flyttade vi till Jönköping så resorna blev mest var och varannan helg ..sommar ,,ibland även som sagt vintertid..Vi fick aldrig gå nära bryggan då det var halt, kommer jag ihåg, då det var slirvigt på hällarna och isen låg tunn på träplankor och stomme som bryggan var av...SEN var det flytväst på..USCH denna babbiga flytväst,, så fort pappa fick se Oss ungar utan den skrek han..Ungar in ifrån bryggan,,ta på ER flytvästarna..osv.

Usch så sträng han var denna Bertil...ifrån Jönköping..inte sant Martin och Folke som bodde tvärs över Oss i Ert vita vackra hus på Udden stationärt..Er var han på Också,,DET var inte populärt för NI var ERA föräldrars ungar och inte behövde NI lyda då ,,Eller?..

 

Börje som var ER pappa sa,,Låt dem vara Bertil,,De har sprungit där sedan de var små och VET..Jo Jo sa min pappa,,

Året därpå, hände något..EN av Pojkarna som bodde på Ön sommartid, försvann efter en fest i Arkösund, en kille som jag bara älskade, Vi älskade på Hästö, Torbjörn,, 20 år gammal och duktig simmare och som jag kommer ihåg det studerade till sjöbefäl inom flottan?

Min far och Börje hittade honom ett par veckor senare vid Börjes Brygga där vi dessa dagar badat och dykt,,

I stor sorg såg jag som liten tjej genom vårt spröjsade fönster med vita spetsgardiner hur min far och Börje släpade honom efter båten i båtshaken och fick honom i land...Börje grät och pappa likaså.. Han las på en bår som hade använts under kriget under en pressening då han var blå och svartnade kraftfullt..i Båtvarvets verkstad där vi sprang och tittade...

DET var ingen som Då kunde konstatera dödsfallet, utan Torbjörn kördes i Båtvarvets båt över till fastlandet där en bårtaxi tog över med Anhöriga ...

DESSA minnen kom Oss på Ön att förstå och respektera dessa hala bryggor och att pontånbryggan krängde och ibland vände sig i storm mm.

Mina barnafötter fick aldrig gå barfota på ÖN utan PÅ med små stövlar eller skor, då Orm samt ödlor låg här och där och solade sig, med Min Mors blotta förskräckelse....Då hon vid Ett tillfälle, fick i vild panik en gång skydda vårt Marsvin Murre från att bli ihjälbiten..Med stormsteg och med bruna vackra ben, sprang hon med först en sked..som hon förstod INTE skulle gå så bra att slå ihjäl Ormen med utan sen med den stora stenen vid trappan... Pang..Ja,,I Minnen av min Mor Majbritt....

ÖN var ett paradis.

Dessa människor som vi fick äran, eller ska jag säga, förmånen att få bygga upp en mycket långvarig relation och vänskap, med Levde där Året runt och hade sitt levebröd på Det Egna Båtvarv, som hade reparationer samt uppläggning av alla de båtmärken som då fanns..Med anställda och de Bröder som då hade byggt upp detta båtvarv. Bertil Johansson Albin och Börje Johansson, med familjer blev våra mest omtyckta och bästa vänner under Lång tid och DET var Mycket som kom att hända dessa åren..1955-56, tills NU höll jag på att säga,,men DE som var då i våra föräldrar och som bodde i dessa ÅR då, är sedan länge borta..Tyvärr...

Att minnas de klippor som vi badade vid VI barn, med stora gummidäck som rev en på magen som blev en stor röd rand efter ventilen var, och lite bus i vågorna..Alltid med någons vakande ögon,,det kände man, men man Blev väldigt van och hade med det en känsla, som blev i ett varsel i att vara aktsam,lite Om varandra och att Alltid vara på sin vakt..

 

Att se Allt i en stor Shimär eller i att Allt var så mycket bättre förr, är nog inte så jag ville denna berättelse skulle bli, utan som det egentligen var...Ett stort äventyr i Allt som var på Hästö, i Vänner, i Sång, i Fest i grogg,, ja i lite  som var DÅ...

HUR många gånger badade inte farbror Börje med kläderna på, på Midsommaraftonen? Svar..Varje sommar,,Ett snedkliv ifrån våran båt eller någon annans båt, och Plums,,Börje i med svängande armar skrikande..Skepparmössan är på BERTIL, den är räddad!!!

 

Ja, och lite annat sattyg ifrån dessa firande gubbar som VI barn såg dem..Sittande på Bryggkanten med fötterna i sjön sjungandes i morgonkvistens soluppgång, Om bleka MÖ och Kalle Schewens vals. mm..OJ vilka filurer till Kamrater.. DE var dessa tre Bertil Min Pappa Bertil och Börje..Och Båtar OJ,

 

Vi var lyckliga med Oss, sa Pappa ibland till oss vid matbordet, med nyupptagen Fisk och Tant Naimis goda Sillinläggning som INGEN kunde slå. Ja..Tant Naimi var Store Bertil varvsägarens Fru...En Liten SÖT gammeldags kvinna med Värme i ALLT..Jag kallade henne farmor, då hon kallade MIn Pappa för hennes son..Ja,,Tant Naimi var min ädlaste skatt och trygghet i Sommaren..

Fiska fick man göra. Men var?

Fiskekort var och som de sa Då, fiskevatten...

Vi var även där väl lottade då Bröderna hade sina vatten och dit fick VI tillhöra Också..

Vi var ETT med dessa familjer i Många år..

Att när man som vuxen fick komma IN och hämta en nyrökt flundra och äta den, efter sommar nattens dans på Lånjö,,eller när man Hos tant Margit Börjes fru fick äta Fågel med hennes underbara sky och tuggummi,,ja fågelns lever..stekt i smör och med gräddiga ytskickt..DET är oförglömligt..Ja,,Hej NI som bor kvar där NI har mitt hjärta  Titti!

Somrarna blev och man låg på bryggan själv när man vuxit och blivit större och tittade ned emellan springorna...Det kluckade och kluckade och vinden låg ibland på i viken, så magen kyldes ned av både vattenstänk och vind...Jag Njöt,,jag Njöt,,Då av att bli stillad i mitt inre..Att Sia heter det NU.. Då, att bli fångad av en Stormvind,,eller kanske av hettan i att få vara ETT i det man upplevde för stunden. Jag bara älskade mig själv och växte upp i denna miljö i Hav och vind med båt och människor som jag vördar mest idag..Ann I Midsommarminnen av min familj och HÄSTÖ...Arkösund....

 

 

 

Gomorron Kära NI som NU följer mig i de Guider samt i Healingar som jag Ger uti idag.

 

Healing eller helbrägdagörande, är idag så vanligt, eller ska jag säga i utövande Vanligt, så jag bara Gläds.

DET för att jag anser att Kan man utöva ett område där man Själv eller genom annan i ett Stödjande ge i Kraft och i en Guds kraft, eller i Andligt Seende i en kraft som ges i Goda Händer och EJ i Spök, eller i troll som man idagens samhälle Fortfarande,eller ska jag säga slarvigt uttrycker sig om andras kunnande eller utövande, för att så att säga,,Dra ned eller förödmjuka,,så tror jag att styrkan Finns i Oss Alla att känna i Dessa krafter.

 

Vi har så att säga i genetiken bakåt i tiden en viss läkekraft som jag tror att vi Alla föds inom och kan GE uti..Bara man är i ett Lugn och EJ i så MYCKET i att vara i Andras Läkande...

Jag för Min del har alltid trott på en Kraft. Det för att jag arbetat inom sjukvården i Flera År, samt varit inom alla de Djur i Hästar Hundar Marsvin Fåglar,,ja i Djuren som hör till Naturen.

DÄR har man definitivt en kraft i ett läkande som VI måste inse.

Djuren har det genom sina Energikrafter som ges i Födseln samt i Djurens andliga Liv som ges ifrån den Andra sidans kraftenheter.

 

Eftersom jag arbetar Fullt Ut i Healing som Energigivare och i ett Energigivande, så har Jag en speciell kraft som jag fått och får utöva, UTAN läkarens influenser, då jag EJ går ut i Ett botande, eller sjukvårdande i traditionell vård, utan Enbart i energigivande..

DET för att understödja det skadade område som man ibland har i livet i sin kropp och därmed styrker den Naturliga Läkekraft som Djur och Människa bär inom sig Naturligt....

 

Ann!

Äntligen ett livstecken ifrån MIG och de guider som träder fram...

 

 

Genom Åren har vi lärt, att många som har en förmåga,,eller avvikelse, eller i annat som har med en Gåva eller intelektuell möjlighet att göra, betraktas som någon som man kan Utesluta, eller ge Skit, eller se UPP till och värdera i Godhet.

 

Ja,, lite som jag själv uttrycker det av idag.

 

Läste i en bok, om en medsysters ansvar i hur Andra förhållit sig till henne i olika situationer i det som har med Kristet seende att göra.

Hon var i präst, och levde som en präst skall eller kanske helt enkelt ÄR i Kristet seende och Godhetstecken BÖR göra.

Inte för att vi Övriga skall ha ett perspektiv i, hur Hon skall leva i det Kall,eller yrke som hon ansvarar Inför Gud och Allas närvaro och samveten,,utan för sin EGNA själs leverne och väl...

Jag läste och Grät...

Jag kände så för hennes Oro och sorg och Lite i det jag själv, får till mig i de guider och andliga Vägledares krafter som jag besitter idag,,,,,

 

Ja, jag kan berätta:

 

Idag har jag en familj, som Helt eller ska jag säga delvis,,fördömt mig.

Det för att jag är Nykter, lever i Andliga guiderna och då för att stödja Andra i DET.

Jag har Djuren som Mina själsliga fränder och en Vän...

EN vän i en man.

DEN mannen har jag haft i Många år, som en Vän..EN riktig själslig vän i Min Johannes i Döparen.

DET är en vän som SER i det Goda, Aldrig,,ja,,Aldrig i det onda. I DET kristna budskapet ,,ja,,Alltid..Ann i Medium i Guiderna i Automatskrift! 

Senaste kommentarer

11.07 | 19:52

Ja jag förstår dig när det gäller vården. . Du har mycket kunskap om allt som rör människan.. Djur.. Natur.. Och du är mycket duktig.. Du känner av.

...
30.05 | 07:35

Hej. Undrar om alla människor kan lära sig att ge healing?
Stämmer det, att när man ger healing, då helar man sig själv samtidigt?

...
18.01 | 13:57

Kan bara säga underbart . Kram Gittan.

...
17.01 | 13:44

Wow vilken fin berättelse du är fantastisk mycket intressant kramizar ♥️♥️♥️♥️♥️

...