Blogg i Synska Guiderna

 

 

MEDDELANDE TILL ER SKRIFTLEDARE!

 

Eftersom Ni inte förstått att Ni ska höra av ER till mig om era Skrifter, Stängs Skrifterna från Och med NU!

 

Ni som precis har varit här, är Också skyldiga att höra av Er då Era Skriftledare så Önskar!

 

Vänligen Ann!

Hej!

 

En Söndags Morgon med snön virvlande utanför!

Ja, så börjar min dag i Bloggen med min Automatskrift!

 

Att få en skrift som man själv inte har och för stunden Inte själv skriver i,,eller ska jag säga Uttrycker i sina egna meningar och Ord i, gör att man blir väldigt förundrad till en början.

 

Man undrar, VEM eller Vilka är det som gör dessa meningar i Ord samt vill med Skrift Hjälpa i stöd och i kunskap där man själv brister mm.?

VEM eller Vilka är dessa Andliga Vägledare eller som de Också uttrycker Skriftledare?

 

De säger själva att de är ifrån den Andliga sidan, dit vi Alla kommer en dag, och där vi Alla känner oss hemma. Ann,,,

 

I Mina skrifter är jag, Ann, fullt ut och med det menar jag, att jag är Min  Egen person och Inget annat. Jag har blivit Mycket ifrågasatt, samt ibland även illa omtalad, då jag har en förmåga som ytterst få, eller kanske Ingen av idag besitter. Denna förmåga är inte bara i att Skriva Andlig Meddelandeskrift utan Också Sia i kraft av Framtid, Dåtid, Tidigare Liv, i Djurens värld samt i Healingens naturläkarkonst.

 

Jag har fått lära i andliga krafter samt även skall sägas i mina utbildningar i Övrigt som är inom Vård och i Ekonomi och också i Näringslära, djurkurser i Hund samt Häst mm. Och i samarbete, företagsekonomi av idag.

 

Med dessa utbildningar och livserfarenhet, har jag mina Egna utbildningar i dessa Kurser, som jag har fått sätta igång från och med i År.

 

Dessa kurser är i SKRIFT samt i HEALING med innebörd att Heala sig själv samt efterhand även Andra, i Ytchakra samt i olika Baschakran eftersom.

 

Dessa kurser är idag Mycket sällsynta och skall ses av er i största respekt i det kunnande Ni får här av de Andliga Vägledarna, som NI själva Lär av efter vad Ni har fått i kurs samt i skrift. VÄNLIGEN Ann i andliga vägledarna i automatskrift!

För kontakt Se min kontaktsida i min hemsida eller via mess chatt..mail..

Mobil: 073 8170045, Ann Fritze,

SKRIFTLEDARE!

 

Jag har nu hört en del hur ni anser Er i era skrifter och tar Upp några små men Ytterst viktiga nyanser i ERA skrifter som Ni Inte vill vara med OM.

 

Ett är: Hur ni än gör så får ni Ingen skrift?

 

 

Som svar ger jag: Ring då..och Öppna era Skrifter igen,,då Ni antagligen Inte förstått, eller velat förstå,,eller kanske inte Kan förstå av någon anledning, Er Skriftledare då de meddelat Er om något, eller inte följt de kunskaper i det Ni fått här på kurserna.

 

Ofta när detta händer har man Inte mognaden riktigt och kanske, avslutat sin kurs tidigare än vad man ska, eller Inte viljan följa den kurs i krafter av kunskap som man fått här. DÅ kan man helt enkelt Stängas eller tom. Avstängas, om man bär sig riktigt Illa Åt.  Ann i guderna i automatskrift...

 

VÄLKOMNA att höra av ER NI Underbara!  JAG FINNS FÖR ER!

 

Efter ett telefonsamtal, fick jag reda på att jag haft en person hos mig som är Mycket nöjd med den Skrift som jag lär ut till de som Önskar.

 

Jag fick också reda på att jag hade tagit bra betalt.

Jag Siar Er i flera timmar, samt ger Er ett lärande i andlig kraft, så Ni kan Själva till slut skriva genom eran Egen vägledare till de råd samt stöd i kontakt som stärker er i livet, som MYCKET sällan Kan läras ut, samt ges i andliga Vägledare till NÅGON! Detta bör Ni förstå!

 

När det gäller ER som har en Möjlighet att förstå, att jag LÄR UT den Automatskrift som jag själv använder ibland för att skriva OCH även ger er en förmån i , och då Ofta i ett rådgivande som stärker er i era Liv. De pengar jag tar för Det, är en Skitsumma, mot vad ni själva hade tagit ut om NI hade min förmåga. Ann,

 

Det som jag hade velat säga till ER som har fått mina möjligheter i andlig skrift,,och som EJ kan värdera detta i det ekonomiska och i den Skrift som Ger, i det den gör,,ska Inte göra sig gällande här utan Måste förstå,,att NI har andra ansvarsområden inom den andliga sidan!

 

VÄLKOMNA Ni Övriga!

 

 

 

AUTOMATSKRIFT! Se hit Ni som lär och skall lära.

 

En Automatskrift är Inte att Veta i förtid vad man skriver.

En Automatskrift är Enbart till En själv.

En automatskrift är Inte i facebook att användas för spekulativt syfte och skriva till varandra i Olika grupper.

En Automatskrift är Enbart i Dig!

 

Ann i guiden Johannes i Döparen.

Senaste kommentarer

04.11 | 19:35

Denna Automat skrift genom sin Guide ska man verkligen vörda med varm känsla av seriositet och ej vanära genom elakhet, felaktigt förfarande av denna skrift.

...
04.11 | 19:28

Det är klart att du ska ta betalt för det fina du gör utöver skriften. Ni själva vill ju ha betalt för det Ni gör. Respektera Anns fina arbete som hon gör.

...
27.10 | 11:16

Tack du underbara Ann, du har hjälpt mig så fint så jag kan få fortsätta leva ett bra tag till. Jag ger dig en stor plats i mitt hjärta. Kramen.

...
27.10 | 11:11

Denna skrift har hjälpt mig mycket, då jag har dyslexi, hade svårt med att tappa ord,stavning och siffror. Så Tack Ann och Guiderna för denna Gåva. Kram.

...