Blogg i Synska Guiderna

Gokväll i Bloggen!

 

Att skriva Skrift eller andlig Automatskrift är vad Jag får göra varje gång jag skriver Till Er här i denna blogg. Det för att jag Ej skriver enbart genom mina Egna tankar och värderingar , utan Också genom De andliga vägledare som Träder fram i Denna automatskrift.

 

Med det, får jag fram den andra sidans kunskap i det de vill ha fram samt i Råd och Stöd till Oss alla.

Att Skriva sådan här skrift ger,,i en kraftstimulans i hjärnan samt i muskler och leder som läker. Inte bara i vad många tror,, i ett Vetande i andra sidans möjligheter i just kunskap mm.

Denna kraft är i ett läkande sa vi,,men också i ett kunskapsberikande. Att veta,,är att bli i trygghet och Inte i en oro,,som en del kanske vill ha det till.

Vad som sker i en Andlig skrift då Vi skriver är,,,att få till sig meddelanden som kan göra i alla Gott. Det med mysiga och varma meddelanden,,inget Annat kära NI!

Så NI med starkare tro i spöken som meddelar sig i andliga guiderna,,NI kan Helt eller kanske Delvis hålla ER borta ifrån dessa kurser, då Ni skulle helt enkelt inte tycka vi är så intressanta i att vilja skapa mer än i trevnad,,,Ann i kvällen i andlig automatskrift genom guiderna!

HEJ NI I BLOGGEN!

 

Idag har vi ett samhälle uppbyggt på ett mindre personligt spontant kontaktnät som i sin tur ger ut i Ensamhet och i total utplåning av Ansvar.

 

Ser ER I Ljus,,,Ja,,så börjar jag Min Automatskrift i guiderna.

 

Idag Ser vi knappt varandra. HÖR vi varandra genom väggarna i hyreshus eller i bilar eller i Övrigt..blir en viss irritation. Ja till och med det.

Större irritation om någon skrattar eller är glad framför någon eller några,,det är märkbart vad som hänt i vårt samhälle under dessa dataår,,,,eller ska jag säga Våra svenska Nyetablerade vänskapsregler.

 

Ingen tar kontakt utan mess,,eller mail,,,eller genom sajter Grupper,,mm. Ingen tar kontakt?!

Ger man någon en vänskaplig blick,,kan den tom. misstolkas. ?

Jaa. vi har fördummat Oss själva. Vi har styrt våra kroppssignaler i andra möjligheter..och då att Träna. Träna i Allt så vi har inga muskler längre,,utan förlängda benpipor och ligament?

Vi ser inte varandra längre..Vill bara i Oss själva och förödmjukelsen blir Ofta i att man jämför sig med andra i datorn....

 

Kramen Ann i guiderna!

Hej,,i Bloggen!

 

Ett Stöd i en Andlig Skrift då man behöver och då man kanske inte har en Vän att lita till i just det som känns i Nöd eller ibland i ett behov av att bara kunna känna IN med.

 

Jag har en Gåva till ER med större Önskan eller motivation i ert Känsloliv att möta det som man egentligen inte i vardagen Möter...Alltså en Andlig Vän...En vän att Lita till...En Guide att följa i Affirmation eller i andlig automatskrift. Guideskrift,

 

I vår religiösa framtoning Ber vi,,eller Önskar Vi, av något Högre, en starkare möjlighet en kraft, I GUD..eller i ett varande i ett Heligare Rum,,inom Oss. Vad man Där kallar det i känslan..väljer man själv..antingen i ett Gudsvarande,,eller i andra, av Gud eller känslan givet i ett mjukare andligare perspektiv...

 

Ja,,inte lätt det där,,att forma ord och mening om den religiösa skriften, där Gud eller känslan Gud inte får vara mer än vad som står där i ...men jag försöker ändå,,då jag vet att många av oss ej går i kyrkan eller är i Bibel med tro däri.  Kanske börjar vi att utvidga Oss och bli i ett heligare Rum istället för i andliga skrifter? Ja,,inte vet jag,,men jag tror faktiskt att med ett medvetande att det Finns andliga vägledare som träder fram,,i just Tron och dess andliga villkor eller förutsättningar så önskar jag att jag En dag får sitta och Lyssna till en Präst,,som kan framträda i Andlig Tro i Kyrkans Rum i GUD,,,Ann,

Ja, nu är det KURSDAX!

 

Jag har av idag kurser på HÖGA BERG och där har jag nu en BILDSEENDEKURS den 4-5 maj-19.

 

NI som kommer på dessa kurser har jag kontakt med och då på de tider som jag har för er att Lära och informeras. NI har också era Skriftledare som tar kontakt och meddelar er om NI ska ringa mig eller EJ.

EN sådan kontakt tas via Telefon och EJ via mess eller andra så kallade meddelanden. Jag har mina tider, dessutom, då jag är nästan nedringd av de som EJ har denna och dessa kontakter i skriftledarna.

 

Ber Er respektera att Tid tar ni om ni önskar kontakt, och då via mobil: 073 8170045 för ev, information eller om kurser som ni önskar vilja gå..I övrigt finns jag via mess. Kram Ann,

 

En skogspromenad med min Schäfer LEIA..resulterade i en skogstjärns lilla bäck med porlande kristallklart vatten med Mossan som reningsverk.. Ann och LEIA..

Senaste kommentarer

04.07 | 15:22

Bra skrivet. Jag tror många tror sig vara guidade, men inte vet så mycket om det hela. Så var det för mig. Nu vet jag lite mer.

Tack för hjälp och stöd 💖✨💜

...
28.06 | 19:19

Fint skrivet och beskrivet Ann!

...
03.06 | 22:06

Bra! Fint beskrivet, känner jag.

...
07.03 | 17:35

Håller med där,Ann. En sån präst/ präster behövs. Kanske en fördjupningskurs till blivande präster.! Förresten till blivande läkare också...

...